Glasögon
Vision Brutal
Tillverkare: Vision
Pris: 495.00 kr
Polarflite glasögon är en komplett kollektion med linser försedda med Actif tri-acetate cellulosa. De har en 100% UVA, UVB och UVC skydd. De är designade för att stoppa både synligt ljus och det polariserade ljuset som reflekteras från vattenytan. De är kompletterade med en hard-coat yta, som förhindrar skråmor. Linserna immar inte på grund av deras låga imningsfaktor på 0,4 %. Polarflite serien är ett perfekt val för allround glasögon. De traditionellt polariserade linserna bidrar till den optiska noggrannhet som är essentiellt för fiske. 2by4 modellen passar bra med glasögonen. Förpackningen innehåller en förvaringspåse. Tillverkade i Frankrike.

LINSFÄRGER
Mängden av ljus som når ögonen beror på linsernas färg. För att hålla blicken skarp behövs det mindre ljus under soliga förhållanden och mera ljus i molnigt väder. Därför bjuder vi på olika linsfärger för att täcka diverse behov.

GUL
Gula speciallinser som verkligen förstärker ljuset.
Fina linser för bruk i skymning, svagt ljus och molniga förhållanden.

BRUN
En superb allroundlins med jämn densitet. Typen bjuder på den bästa kombinationen av färgåtergivning och kontrast. Ger optimal prestanda i förhållanden med allt från mellanstarkt till starkt ljus.
Finns endast i Polarflite™ serien!