Minn Kota
Minn Kota Endura C2 50
Pris: 4,295.00 kr
MinnKota Endura C2 är uppdaterade i en ny version 2012. Samtliga elmotorer har utrustats med en batteriindikator. Endura är MinnKotas storsäljande motor för aktermontering som många försökt kopiera. Det är den legendariska motorn som fortfarande vinner tester och har en mycket hög kvalitet.

Rorkulten som är ergonomisk och teleskopisk kan dras ut ytterligare 15 cm, vilket ger bekvämare styrläge. Motorn har ett starkt tvingfäste som ger en stadig infästning som är starkare än konventionella fästen. Det särskilda kompositmaterialet tål både böjning, vridning och UV ljus. Motorn är utrustad med oförstörbart riggrör av komposit och är en motor som går tystare och svalare en någon annan på marknaden. Montera alltid 60A säkring.

Endura C2 har fem lägen fram och tre lägen på back för att reglera fart och dragkraft.

ENDURA C2 50 Egenskaper.

Rigglängd 91cm (36")
12V
Max längd båt 6,1 m
Varvtalsreglering: Fem lägen fram, tre lägen bak
Dragkraft 22,7 kg

Montera alltid 60A säkring.

Endura motorerna har ett starkt tvingfäste som ger en stadig infästning som är starkare än konventionella fästen. Det särskilda kompositmaterialet tål både böjning, vridning och UV-ljus. Rorkulten är ergonomisk och teleskopisk som kan dras ut ytterligare 15 cm, vilket ger bekvämare styrläge.