Elevate
Elevate 9´ #5
Pris: 1,300.00 kr 2,699.00 kr
NYHET 2017 – NU I LAGER!

Kort sagt den bästa spöserie Guideline någonsin skapat i det här prissegmentet!

Utseendet, komponenterna, den låga vikten, finishen och balansen i dessa spön är häpnadsväckande. Elevate är en komplett serie med total 18 modeller, från lilla delikata 7’6 #3 till den kraftfulla men lätta 14’8 #10/11, och allt där emellan. Enhandsspöna i del lägre klasserna har en mjuk, kraftfull aktion som passar för ett brett spann av fiskare oavsett kaststil. Enhandsmodellerna från klass #6 och uppåt har en snabbare och än mer kraftfull aktion som ger en fin ´kick´ vid längre kast och krävande fiskeplatser. Aktionerna hos de lätta och välbalanserade tvåhandsspöna är utvecklade för att passa en modern skandinavisk stil med kort tillslag för effektivt och kraftbesparande fiske. Elevate-serien erbjuder otroligt mycket för pengarna och ger prestanda som är svårt att hitta på den här nivån.

Vi tillverkar dessa spön i samma fabrik som vår premiummodell Fario CRS, vilket gör att vi kan använda teknologi och kunskap även i denna serie.

Hi grade/hi strain grafit i flera lager ger låg vikt, snabb återhämtningshastighet samt god hållfasthet och styrka. De speciella linförarna förhindrar trassel på ett förträffligt sätt och ger spöna ett snyggt, modernt utseende. Vi har valt hårdförkromade enbenta snakeringar då vi anser dem lätta och starka samt att de påverkar klingas aktion på minsta möjliga sätt.


Lättvikts enbenta snakeringar och nya specialdesignade rullfästen matchar den blågrå satinmatta klingan på ett fint sätt.