Tillbehör uteliv
LifeStraw Personal Waterfilter
Pris: 300.00 kr
Vattenrenande sugrör för vandringsturen eller resan

Tänk att du är på tur, solen gassar och du har just tömt vattenflaskan på de sista dropparna. Vattnet i floden som du vandrar längs är grumligt och verkar inte speciellt hälsosamt att dricka, men det är det enda vatten på en radie av flera mil. Vad gör du?

Du plockar fram din LifeStraw Personal! Det är något så fantastiskt som ett sugrör som renar vattnet medan du suger in i det.

Genom den prisbelönta LifeStraw-tekniken kan du rena vatten från vattenburna bakterier och parasiter och till och med göra grumligt vatten klart. LifeStraw fungerar genom en avancerad fiberteknologi, där mikroskopiska hål filtrerar ut 99,9% av smuts, bakterier och parasiter som finns i vattnet, helt utan hjälp av kemikalier. Det lämnar dessutom vattnet helt utan eftersmak.

Viktigt att notera är emellertid att LifeStraw Personal inte filtrerar virus eller gör salt vatten osalt.

För att hålla din LifeStraw Personal fräsh är det bra att blåsa ur det ordentligt efter varje användning.Sugröret filtrerar upp till 1000 liter vatten, och håller fem år vid förvaring i rumstemperatur.Gå aldrig mer törstig på turen eller på semestern! Bara luta dig ned mot närmaste vattendrag, ta fram din LifeStraw Personal, och drick!

Sugrör som renar vattnet från smuts, parasiter och bakterier medan du dricker.
Tar bort 99,9 % av alla bakterier och parasiter.
Utnämndes till "Best Invention of 2005" av Time Magazine.
LifeStraw filtrerar inte bort virus, tungmetaller eller gör saltvatten osalt.
Klarar av att filtrera 1000 liter innan det är dags att byta.
Behöver inga batterier, kemikalier eller reservdelar.
Blås ur din LifeStraw regelbundet för att hålla filtren fräscha
Håller fem år vid förvaring i rumstemperatur.
Kommer med halsrem för enkel transport.

Vikt: 56 g
Mått: 225 x 25 mm

Om LifeStrawDen prisbelönta LifeStraw-tekniken introducerades ursprungligen 2005 som en räddningsverktyg för att filtrera vattnet vid platser som drabbats av naturkatastrofer. Idag används den prisbelönta tekniken i vattenfiltreringsprodukter i hela världen, och är en omtyckt resekamrat på resan och på turen.